Mainely Interiorsssä, johon pääsee osoitteesta Mainelyinteriors.com, yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme on vierailijoidemme yksityisyys. Tämä tietosuojakäytäntö sisältää MAINELY INTERIORS: n keräämien ja tallentamien tietojen tyypit ja miten niitä käytetään.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja tietosuojakäytännöstämme, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain online-toimintojamme ja on voimassa verkkosivustomme kävijöille niiden tietojen suhteen, jotka he ovat jakaneet ja / tai keränneet MAINELY INTERIORS: ssä. Tämä käytäntö ei koske tietoja, jotka on kerätty offline-tilassa tai muiden kanavien kuin tämän verkkosivuston kautta. Tietosuojakäytäntömme luotiin käyttämällä tietosuojakäytäntöjen luontia.

Suostumus

Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt täten tietosuojakäytäntömme ja hyväksyt sen ehdot.

Keräämämme tiedot

Henkilökohtaiset tiedot, joita sinua pyydetään antamaan, ja syyt, joiden vuoksi sinua pyydetään antamaan ne, tehdään selväksi sinulle, kun pyydämme sinua antamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Jos otat meihin yhteyttä suoraan, saatamme saada sinusta lisätietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, viestisi sisällön ja / tai liitteet, jotka voit lähettää meille, ja kaikki muut tiedot, jotka voit päättää antaa.

Kun luot tilin, voimme pyytää yhteystietojasi, mukaan lukien nimi, yrityksen nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Kuinka käytämme tietojasi

Käytämme keräämäämme tietoa eri tavoin, mukaan lukien:
• Tarjoa, ylläpitää ja ylläpitää verkkosivustoamme
• Paranna, muokkaa ja kehitä verkkosivustoamme
• Ymmärrä ja analysoi verkkosivustomme käyttöä
• Kehittää uusia tuotteita, palveluja, toimintoja ja toimintoja
• Viestintä kanssasi joko suoraan tai toisen kumppanimme kautta, mukaan lukien asiakaspalvelu, jotta saat päivityksiä ja muuta verkkosivustoon liittyvää tietoa sekä markkinointia ja myynninedistämistä varten
• Lähetä sinulle sähköpostia
• Etsi ja estä petokset

Lokitiedostot

MAINELY INTERIORS noudattaa vakiotapaa lokitiedostojen käytössä. Nämä tiedostot tallentavat kävijöitä, kun he vierailevat verkkosivustoilla. Kaikki hosting-yritykset tekevät tämän ja ovat osa isännöintipalvelujen tarkistusta. Lokitiedostojen keräämät tiedot sisältävät Internet-protokollan (IP) osoitteet, selaintyypin, Internet-palveluntarjoajan (ISP), päivämäärän ja kellonajan, viittaus- / poistumissivut ja mahdollisesti lukumäärän napsautukset. Näitä ei ole linkitetty mihinkään henkilökohtaisesti tunnistettavaan tietoon. Tietojen tarkoituksena on analysoida trendejä, hallinnoida sivustoa, seurata käyttäjien liikkeitä verkkosivustolla ja kerätä väestötietoja.

Evästeet ja verkkojäljitteet

Kuten kaikki muutkin verkkosivustot, MAINELY INTERIORS käyttää “evästeitä”. Näitä evästeitä käytetään tietojen tallentamiseen, mukaan lukien kävijän mieltymykset ja verkkosivuston sivut, joihin kävijä on päässyt tai käynyt. Tietoja käytetään käyttökokemuksen optimointiin personoimalla verkkosivumme sisältö kävijöiden selaintyypin ja / tai muun tiedon mukaan.

Jos haluat lisätietoja evästeistä, lue “Mitä evästeet”.

Google DoubleClick DART -eväste

Google on yksi kolmannen osapuolen tarjoajista sivustollamme. Se käyttää myös evästeitä, joita kutsutaan DART-evästeiksi, palvelemaan mainoksia sivustollemme vierailijoille heidän verkkosivuston www.website.com ja muiden Internet-sivustojen perusteella. Vierailijat voivat kuitenkin kieltäytyä DART-evästeiden käytöstä käymällä Googlen sisältö- ja mainosverkoston tietosuojakäytännössä seuraavassa URL-osoitteessa: https://policies.google.com/technologies/ads

Mainoskumppanimme

Jotkut sivustomme mainostajat saattavat käyttää evästeitä ja verkkojäljitteitä. Mainoskumppanimme on lueteltu alla. Jokaisella mainoskumppanillamme on oma tietosuojakäytäntönsä käyttäjätietoja koskevissa käytännöissään. Helpomman pääsyn varmistamiseksi olemme luoneet hyperlinkin heidän alla oleviin tietosuojakäytäntöihin.

Google: https://policies.google.com/technologies/ads

Mainoskumppaneiden tietosuojakäytännöt

Voit tarkistaa tämän luettelon löytääksesi jokaisen MAINELY INTERIORS-mainoskumppanin tietosuojakäytännöt.
Kolmannen osapuolen mainospalvelimet tai mainosverkostot käyttävät tekniikoita, kuten evästeitä, JavaScriptiä tai verkkojäljitteitä, joita käytetään vastaavissa MAINELY INTERIORS-mainoksissa ja linkeissä, jotka lähetetään suoraan käyttäjien selaimille. He saavat IP-osoitteesi automaattisesti, kun näin tapahtuu. Näitä tekniikoita käytetään mittaamaan mainoskampanjoidensa tehokkuutta ja / tai yksilöimään vierailemillasi verkkosivustoilla näkemäsi mainossisältö.

Huomaa, että MAINELY INTERIORS: llä ei ole pääsyä tai hallintaa näiden evästeiden käyttöön, joita kolmannet osapuolet käyttävät.

Kolmannen osapuolen tietosuojakäytännöt

MAINELY INTERIORS: n tietosuojakäytäntö ei koske muita mainostajia tai verkkosivustoja. Siksi suosittelemme tarkempia tietoja näiden kolmansien osapuolten mainospalvelimien tietosuojakäytännöistä. Se voi sisältää heidän käytäntöjään ja ohjeita siitä, miten tietyistä vaihtoehdoista voidaan kieltäytyä.

Voit poistaa evästeet käytöstä selaimesi asetusten avulla. Jos haluat lisätietoja evästeiden hallinnasta tietyillä verkkoselaimilla, löydät ne selainten vastaavilta verkkosivustoilta.

CCPA -tietosuojaoikeudet (älä myy henkilökohtaisia ​​tietojani)

CCPA: n mukaan muiden oikeuksien lisäksi Kalifornian kuluttajilla on oikeus:
Pyydä, että yritys, joka kerää kuluttajan henkilötietoja, paljastaa luokat ja tietyt henkilötietojen osat, jotka yritys on kerännyt kuluttajilta.

Pyydä yritystä poistamaan kaikki yrityksen keräämät henkilökohtaiset kuluttajatiedot.
Pyydä yritystä, joka myy kuluttajan henkilötietoja, olemaan myymättä kuluttajan henkilötietoja.

Jos teet pyynnön, meillä on yksi kuukausi vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

GDPR: n tietosuojaoikeudet

Haluamme varmistaa, että olet täysin tietoinen kaikista tietosuojaoikeuksistasi. Jokaisella käyttäjällä on oikeus seuraaviin:

Käyttöoikeus – Sinulla on oikeus pyytää kopioita henkilötiedoistasi. Saatamme veloittaa nimellismaksun tästä palvelusta.

Oikeus oikaisuun – Sinulla on oikeus pyytää, että korjaamme kaikki tiedot, joiden uskot olevan virheellisiä. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä täydentämään kaikki tiedot, joiden uskot olevan puutteellisia.

Oikeus tietojen poistamiseen – Sinulla on oikeus pyytää, että poistamme henkilötietosi tietyin ehdoin.
Oikeus rajoittaa käsittelyä – Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä tietyin ehdoin.

Oikeus vastustaa käsittelyä – Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tietyin ehdoin.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen – Sinulla on oikeus pyytää, että siirrämme keräämämme tiedot toiselle organisaatiolle tai suoraan sinulle tietyin ehdoin.

Jos teet pyynnön, meillä on yksi kuukausi vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

Lasten tietosuojakäytäntö

Toinen osa prioriteettiamme on lisätä lasten suojaa, kun he käyttävät Internetiä. Kannustamme vanhempia ja huoltajia seuraamaan, osallistumaan ja / tai seuraamaan ja ohjaamaan verkkotoimintaansa.

MAINELY INTERIORS ei kerää tietoisesti henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos uskot lapsesi toimittaneen tämäntyyppisiä tietoja verkkosivustollamme, suosittelemme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ja teemme parhaamme poistamaan nämä tiedot nopeasti tietueistamme.