miten se istutetaan ja hoidetaan?

Puutarhoissa melko laajalle levinneellä pensaalla on monia amatöörien ja puutarhanhoidon ammattilaisten arvostamia ominaisuuksia. Se on kestävä ja melko itsenäinen kasvunsa aikana, sen lisäksi, että se tarjoaa alkuperäisen ulkonäön. Joten jos et ole vielä ihastunut aucubaan Japanista, nyt on sen aika!

Miksi pidämme siitä

Tämän pensaan ominaisuuksista voidaan mainita se, että se kestää hyvin saastumista, kuivuus, kylmä ja sairaudet. Ja vaikka se tarvitsee auringonvaloa, se voi viihtyä varjoisia paikkoja. Ulkonäöltään se ei jätä ajattelematta Night Sky petuniaa, jonka lehtiä koristavat täplät viittaavat siihen, että siihen on piirretty galaksi.

Kuinka kehittää sen marjoja?

Se on koristeltu marjoilla (kelvottomia) kesän lopusta lähtien. Ne pysyvät paikoillaan hyvä osa talvea, mikä on huomattavaa, kun suurin osa muista kasveista menettää lehtinsä! Nuo kirkkaan punaisia ​​marjoja niitä edeltävät viininpunaiset kukat, jotka kehittyvät huhtikuun tienoilla. Jos haluat kuitenkin hyötyä näistä lahdista, sinulla on oltava 2 jalkaa, uros ja nainen. Niiden istuttaminen vierekkäin antaa kukille mahdollisuuden kehittyä.

Aucuba marjoja Japanista
Tekijät: Wikimedia Commons / Jeantosti

Istutaaucuba japonica

Kuten olemme jo maininneet, tämä pensas ei ole monimutkainen. Siitä nautitaan a massiivi muiden kasvien kanssa tai sellaisenaan, sisään maassa tai ruukussa. Ainoa asia, jota tulee välttää, on täysi aurinko. Jos päätät istuttaa sen pensasaidoksi, muista tehdä se tilaa jaloille, tietäen, että aikuinen pensas voi kasvaa 2 metriä leveä ! Paras aika tehdä tämä on syksy, vaikka istutus voidaan tehdä keväällä.

Säilytä tämä vankka pensas

Istutuksen jälkeen mitään erityistä huoltoa ei tarvita… Paitsi kastelun aikana ensimmäiset viikot jotka seuraavat tietysti istutusta – varsinkin jos istutat sen keväällä. Voit myös antaa sille satunnaisesti vettä kuuma kausi. Halutessasi se on mahdollista leikkaa japanilaista aucubaa vapauttamaan se kuolleista oksista.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

10 istutettavaa pensasta tuomaan väriä puutarhaasi talvella

Alkuperäiset pensaat: 10 koristeellista hedelmäpensaa värikkääseen puutarhaan

Mitkä pensaat valita kauniin kukkaisen pensasaidan luomiseksi?

kuinka leikata tämä hedelmäpuu talvella?

kuinka istuttaa kaki ja kuinka ylläpitää sitä?