istuttaa ja hoitaa tätä kaunista violettia puuta

Paulownia eli keisarillinen puu on peräisin Aasiasta, ja sen jousissa on monia lankoja. Sen lisäksi, että se miellyttää silmää, sillä on miellyttävä tuoksu ja se on myös helppo kasvattaa. Niin monia hyödykkeitä, jotka voivat tehdä siitä puutarhan keskeisen pisteen, jonka kukille ominaista violetti väri sublimoi.

Ihanteellinen pieniin puutarhoihin ja sisustaa tilaa

Voit valita paulownian kaikista johdannossa mainituista syistä. Ja myös siksi, että se sopii täydellisesti pienet puutarhat ja että hän omistaa suhteellisen nopeaa kasvua. Sivukorkeus, tämä puu todellakin saavuttaa kymmenen metrin korkeuden – ja yhtä paljon leveyttä. Joskus kestää vähemmän kuin 10 vuotta kasvunsa loppuun saattamiseksi !

Ihanteellinen varjoisan kulman luomiseen kesällä, paulownia tomentosasta voi helposti tulla sen tieteellistä nimeä lainatakseni. puutarhan keskeinen elementti. Hänen violetit kukat tuo eleganssia ja majesteettisuutta mihin tahansa ulkoasuun. Ne antavat myös a hajuvesi miellyttävin kevään kukinnan aikana.

Plantaatio

Ei kovin vaikeaa, keisarillinen paulownia sopeutuu helposti erilaisiin maaperään. On parasta istuttaa se paikkaan, jossa maaperä on kostea ja maaperä on hyvin kuivattu. Mitä tulee altistumiseen, vältä sen istuttamista täydessä tuulessa, jotta kukat eivät vaurioidu. Hän ei pelkää aurinkoa.

paulownia violetit lehdet
Luotto: Flickr / candiru

Istutus voidaan tehdä syksyllä tai keväällä : tärkeintä on, että juurilla on tarpeeksi vettä kehittyäkseen. Osallistuminen sisään komposti on tietysti mahdollista. Kun puu on asetettu maahan, voit laittaa tutorin tukikohtaan jotta se saisi haluamasi portin.

Paulownian hoito

Kuten monien kasvien kohdalla, ensimmäiset vuodet ovat ratkaisevia kastelussa. Paulownian istutusta seuraavan kesän on siksi oltava riittävä ja säännöllinen vesihuolto. Herkkä kylmälle nuorena, suunnitelma a pakkassuoja talvella ensimmäiset vuodet, jos asut alueella, jossa niitä on usein.

Paulownian kauniit violetit kukat kukkivat Aikaisin keväällä ja kestää alkukesään asti. Jos koko on olemassa, sen on tapahduttava talvella, ennen silmujen muodostumista. Paitsi jos haluat antaa sille tarkan muodon, se ei ole pakollista. Poista kuolleet oksat riittää tämän tyyppiseen huoltoon!

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

5 violettia kukkivaa puuta puutarhan kaunistamiseen

Onko sinulla pieni puutarha? Nämä 10 puuta ovat täydellisiä!

Ginkgo biloba: zoomaa tätä aasialaista puuta

Kapris – istutus, kasvatus ja neuvoja sen hoitoon

10 kääpiölajiketta parvekkeellesi