10 kaunista kasvia puutarhassasi

Kevät on puutarhureille parasta aikaa. Vihannespuutarhassa on monta satoa, hedelmätarhassa silmut kukkivat ja koristepuutarhassa kukkien sateenkaari värittää maisemaa. Puhumme usein omaperäisimmistä kasveista, mutta kaikilla leveysasteillamme tavatut yleiset kasvit ovat myös luonnonihmeitä, joita emme koskaan kyllästy ihailemaan. Tässä on 10 kasvia, joita löytyy kaikkialta Ranskasta viljeltäväksi tai yksinkertaisesti ihailtavaksi puutarhoissamme!

1) konjakki

Tämä hedelmäpuu unohdetaan aivan liian usein. Kvittenipuu on tietysti kvittenipuu. Se on vankka puu, joka kestää melko hyvin talven pakkasia.

japanilainen konjakki
Tekijät: tyylikäs studio

2) Merimerensia

Olemme jo kertoneet sinulle mertensia maritimasta, tästä upeasta kasvista, jolla on osterin maku. Hän ei ole niin helppo kasvattaa, mutta se on sen arvoista!

Merellinen ansio
Luotto: sleekstudio

3) Le forsythia

Kevään ennustaja, forsythia paljastaa upeat loisteliaat keltaiset kukat! Mitä antaa piristystä puutarhaan.

onnenpensaat
Luotto: sleekstudio

4) koiranputkea

Lapsuudessamme koiranputket ovat varmasti puistojen keräiltyimpiä kukkia. Yleensä ne tunkeutuvat nurmikolle kauniisti kevään saapuessa.

flirttailee
Luotto: sleekstudio

5) voikukka

Voikukkalla on monia terveyshyötyjä. Se on myös hyvä elementti puutarhaan, varsinkin jos haluat tuottaa voikukan lantaa.

voikukka
Luotto: sleekstudio

6) esikoot

Esikoisen tiedetään olevan yksi ensimmäisistä kukkivista kukista vuonna. Se tarjoaa laajan valikoiman värejä ja tekee puutarhastasi tyylikkään persoonallisen.

primevere
Luotto: sleekstudio

7) rucolan kukat

Kylvö on riski rucolaa kasvatettaessa. Sen luonnollinen kiertokulku on erityisen lyhyt ja muut tekijät, erityisesti ilmastolliset, saavat kukinnan aikaisin. Tämä ei kuitenkaan vähennä kasvin kauneutta. Lisäksi kukat ovat kulutustavaraa!

rucolan kukkia
Luotto: sleekstudio

8) nasturtium

Nasturtiumin kukat ovat yleensä oransseja tai keltaisia, mutta muissa lajikkeissa on vaaleanpunaisia ​​tai punaisia ​​kukkia. Ne kukkivat yleensä keväällä ja pysyvät paikallaan koko kesän.

koristekrassi
Luotto: sleekstudio

9) Paavin valuutta

Paavin valuutta, joka tunnetaan myös nimellä kuu, on hyvin omaperäinen kasvi. Itse asiassa purppuranpunaisen kukinnan jälkeen keväällä se paljastaa tasaiset ja läpikuultavat hedelmät kesäkuun loppupuolella.

kuun paavin kolikko
Luotto: sleekstudio

10) narsissit

Narsissi on myös kevään ennustaja. Kun se ilmestyy, olemme varmoja, että talvi on takanamme. Se on erittäin helppo kasvattaa.

narsisi
Luotto: sleekstudio

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Laventeli: istutus, karsiminen ja hoito

Villivalkosipuli: istutus, kasvatus, hoito ja sadonkorjuu

10 oranssia kukkaa ja kasvia värikkääseen puutarhaan

istutus, kasvatus, hoito ja sadonkorjuu

kasvattaa avokadopuuta sen kiven ansiosta